Η Εταιρεία

 

                                                                                                                                                     

                                                                                                                                                          ΠΡΟΦΙΛ
 

Η Εταιρεία Τεχνικών Μελετών GREENSTRUCT συστάθηκε από τον Ελευθέριο Ι. Φίλιο, Μηχανολόγο Μηχανικό.

Επενδύοντας στην Αρχιτεκτονική του Μέλλοντος, η GREENSTRUCT παρουσιάζει στην Ελλάδα όλες τις καινοτόμες Τεχνολογίες Υαλοπινάκων παγκοσμίως, όπως Φωτοβολταϊκούς, Δυναμικούς, και Διαδραστικούς Υαλοπίνακες.

Στο επίκεντρο εργασιών βρίσκεται η συνεργασία μας με μία από τις μεγαλύτερες και πλέον καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως, την Onyx Solar Energy S.L, δρώντας ως Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εταιρεία, έχοντας ως υπόβαθρο εκτενή εμπειρία στις Τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Δυναμικών και Διαδραστικών Υαλοπινάκων, έχει ως αντικείμενο την Μελέτη και Κατασκευή ενεργειακά αποδοτικών οικιακών και επαγγελματικών υποδομών, την Μελέτη και Κατασκευή έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καθώς και την Κατασκευή και Διάθεση Δυναμικών Υαλοπινάκων και Διαδραστικών Εφαρμογών.

 

 

                                                                                                  

 

 

                                                                                                                                                       ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 

Ο Αριστοτέλης είχε πει ''είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένως. Η τελειότητα, έτσι, δεν είναι μια πράξη, αλλά συνήθεια''.

Έχοντας αυτό κατά νου, επιδιώκουμε το μέγιστο δυνατό επίπεδο ποιότητος κατά την αποπεράτωση κάθε διαχειριζόμενου έργου, βρισκόμενοι διαρκώς σ' επικοινωνία μ’ένα παγκόσμιο δίκτυο άκρως επιλεγμένων καινοτόμων εταιρειών-οδηγών των εξελίξεων στον κλάδο τους, προκειμένου να παρέχουμε τις τεχνολογικά αρτιότερες λύσεις, εξατομικευμένες και στοχευμένες αποκλειστικά στις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας.
 
Η φιλοσοφία της GREENSTRUCT αντικατοπτρίζεται πλήρως στην πεποίθηση ότι η ολοκλήρωση μιας ανάθεσης αποτελεί απλώς την απαρχή μιας διαχρονικής συνεργασίας με τους πελάτες μας, με την εταιρεία να βρίσκεται ανα πάσα στιγμή στη διαθεσή τους, προκειμένου να επιληφθεί και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε μελλοντική πρόκληση.
 
 

                                                                                                                                                             ΑΞΙΕΣ

Στη GREENSTRUCT στοχεύουμε πάντοτε στη δημιουργία ενός συνεργατικού περιβάλλοντος μέσα απ’ το οποίο θα αναδυθούν οι κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να ικανοποιήσουμε ακόμα και τις απαιτητικότερες των αναγκών των πελατών και συνεργατών μας.
 
Βρισκόμαστε συνεχώς σε αναζήτηση των πλέον καινοτόμων προϊόντων, επιτρέποντας στους πελάτες μας να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά απ’ τον ανταγωνισμό.
 
Διακατεχόμαστε απο ηθική και επαγγελματική ακεραιότητα, επενδύοντας σε αξίες όπως ειλικρίνεια, ευθύτητα, αξιοπρέπεια.
 
Αναπτύσσουμε επαγγελματικές σχέσεις, βασιζόμενοι στη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη.
 
Εν ολίγοις, αντιμετωπίζουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας ακριβώς όπως θα θέλαμε να μας αντιμετωπίσουν και αυτοί σε ανάλογη περίπτωση.
 
Ίσως όμως το σημαντικότερο όλων, είναι ότι στη GREENSTRUCT υπηρετούμε τον άνθρωπο.
 
Απο την εσωτερική διαρρύθμιση ενός δωματίου, μέχρι τον περιβάλλοντα, ή τον εργασιακό χώρο, έχουμε ως μοναδικό γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών μας, προσφέροντας άνεση και πληρότητα στην καθημερινότητα τους, μέσω περιβαλλοντικά βιώσιμων προϊόντων και υπηρεσιών, εφαρμογή βιοκλιματικού σχεδιασμού και αρχών εξοικονόμησης ενέργειας.